SEKOLAH KEBANGSAAN TAMAN RIA

LIKE Kami di Facebook juga

Sunday, October 21, 2012

Aktiviti Akhir Tahun 2012

Peperiksaan Akhir Tahun dah tamat.. 
Hari Rabu 24/10/2012 akan ada majlis Anugerah Kokurikulum dan perasmian surau SKTR.. 
Pada 29/10/2012 akan diadakan majlis Hari Raya Korban dan Ibadah Korban di SKTR.. 
Pada 9/11/2012 bermulalah cuti semester yang dinanti-nanti..

Monday, October 01, 2012

UPSR 2012



Peperiksaan UPSR telah tamat... guru-guru tahun 6 sudah boleh berehat.. kepada pelajar-pelajar tahun 6 , rancanglah masa depan anda dengan memilih sekolah yang terbaik untuk anda.. bukan lah maksud saya kalau tak dapat SBP tu tak boleh berjaya.. tapi faktor persekitaran juga amat penting dalam mendidik dan mempengaruhi aktiviti seharian kita..blog ni agak lama tak di update sejak saya tersalah klik yang menyebabkan gambar semua hilang.. saya nak kna recover balik semuanya dan masih belum ada masa... mungkin cuti sekolah yang panjang nanti saya boleh usahakan.. kepada murid-murid yang kurang berjaya dala keputusan UPSR nanti anda jangan terlalu kecewa manakala yang berjaya dapat 5A pula jangan terlalu berbangga sehingga menjadi malas untuk belajar kerana UPSR bukan penentu kejayaan anda. Ianya merupakan langkah pertama bagi kita rakyat Malaysia untuk mencapai cita-cita yang diimpikan.

SEMOGA SKTR mencapai MISI sekolah...